Ai nevoie de servicii de transport cu un camion cu macara? 

Oferim servicii de transporturi voluminoase cu un camion cu macara celor care au de transportat si manipulat diferite marfuri generale, containere maritime sau containere de birou.

Cat costa efectuarea unui transport cu un camion cu macara?

In general preturile difera de la caz la caz. In functie de locul de incarcare si locul de descarcare dar si de distanta dintre punctul de expeditie si punctul de destinatie.

Cum pot afla pretul final al unui transport de marfuri cu un camion cu macara?

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Completeaza formularul de solicitare oferta din aceasta pagina sau suna la unul din numerele afisate pe site. Managerul companiei noastre de transport se va ocupa intr-un mod profesionist de nevoile tale, intr-un timp cat mai scurt.

Camion cu Macara

Inchiriezi un camion cu macara?

Contact Transport Camion cu Macara

Detalii tehnice despre camioanele cu macara pe care le detinem...

In detaliu, serviciul de transport cu camion cu macara pe care il punem la dispozitia clientilor nostri este realizat de doua macarale. Detinem o macara pe o platforma 13,60 metri lungime, ceea ce permite transportul a doua containere (asezate unul in spatele celuilalt), fiecare de cate 6 m lungime. Pot fi transportate containere maritime sau de birou. De asemenea, pe aceasta platforma poate fi pusa marfa paletizata, materiale de constructii, motostivuitoare, generatoare si mici utilaje care sa nu depaseasca o greutate de 6 tone. Lungimea bratului macararalei este de 16, 80 metri.

Serviciul de transport cu camion cu macara poate fi asigurat si de o alta macara pozitionata pe spatele unui camion cu o lungime de 6.5 m si o latime de 2,5 metri. Aceasta macara se poate folosi in acelasi context ca si cea descrisa anterior. Lungimea bratului macaralei este de 12,1 metri iar greutatea pe care o ridica la baza este de 5 tone. Camionul este prevazut si cu o remorca spacializata in transport containere maritime, plus o remorca specializata in alte transporturi.

Soferii nostri au experienta relevanta si pot asigura serviciul de transport camion cu macara pentru orice zona a tarii, cu plecare din Bucuresti sau din alte puncte de expeditie. Va stam la dispozitie pentru orice informatie cu privire la pret si conditii de transport.

Pe langa transporturi cu camioane cu macara, firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport agregate cu basculante ale caror bene au o lungime de 6,5 metri; transport cereale cu cerealifere; transport containere cu camioane specializate; transport marfa cu semiremorci cu prelata; transport masini pe platforma speciala; transport persoane cu microbuze si autocare; transport utilaje cu platforme de 1-30 tone; si transporturi agabaritice cu trailere de mare tonaj.